Stillingsopslag: Sygeplejerske

oktober 14, 2019 – Udgivet af Specialbandager

Vi søger en sygeplejerske som ønsker at blive specialist indenfor kronisk ødem

Virksomhedsbeskrivelse

Specialbandager A/S har mere end 30 års erfaring og er i dag landets største udbyder af specialstrikkede kompressionsstrømper til afhjælpning af lymfødem og ødem i forbindelse med venøse lidelser.

Virksomhedens ansatte er sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere, en medicokonsulent samt administrativt personale. Alle med flere års erfaring fra branchen.

Specialbandager.dk arbejder tæt sammen med lymfeterapeuter, både på hospitalerne og i privatpraksis, og har derfor en stor kontaktflade til behandlere, borgere samt producenter.

Ligeledes har virksomheden et tæt samarbejde med sårcentre og sårklinikker rundt om i landet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

 

Stillingsbeskrivelse

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor faglighed, udvikling og kundeservice er højt prioriteret.

Du får en meget alsidig og indholdsrig stilling med en unik mulighed for at specialisere dig som sygeplejerske indenfor området kompression til kronisk ødem.

Du bliver en del af et dedikeret team af administrative og sygeplejersker, der rådgiver og vejleder omkring de løsninger, som virksomheden tilbyder. Du får en form for konsulentrolle, hvor du får ansvaret for egne patienter og derfor god mulighed for at være med til at øge livskvaliteten for de patienter, som du behandler.

Du kommer i kontakt med en bred målgruppe af meget forskellige patienter, da den primære patientgruppe overvejende er kræftramte med lymfødem, folk med diabetes og ældre med venøst ødem og evt. sår.

Patienterne møder overvejende op efter aftale i klinikken i Bagsværd og du kommer også ud på et til flere hospitaler 3-4 gange om måneden, ligesom du er på hjemmebesøg hos de patienter, som af helbredsmæssige grunde ikke kan komme til klinikken.

Daglig faglig sparring og udvikling er en del af firmaets kultur og værdisæt.

 

Egenskaber

Du er både udadvendt, fleksibel og imødekommende, og du besidder gode evner til at forstå patientens situation.

Du er selvreflekterende med stor selvindsigt og bidrager med konstruktiv kommunikation og feedback til dine kollegaer.

Du er robust, serviceminded, god til både at prioritere din tid samt til selv at tage initiativ til at gå i gang med en arbejdsopgave.

Du er omhyggelig, med sans for detaljer og struktur og besidder samtidigt et godt energiniveau og overblik.

Der er i perioder meget at se til, så du skal ikke være bange for at smøge ærmerne op og have både kunden og den gode teamånd i centrum. Du er med andre ord en teamplayer.

 

Uddannelser

Du er uddannet sygeplejerske

 

Erhvervserfaring

Du er vant til at have stor patientkontakt, hvor du selvstændigt træffer beslutninger i relation til patientens bedste.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med kompression/sårbehandling, gerne som konsulent eller andet beslægtet job, såsom lægepraksis, hjemmesygeplejen eller en sårklinik.

 

Sprogkundskaber/IT

Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Du har god erfaring i at arbejde med IT.

 

Løn

Du får en god løn i henhold til overenskomsten.

 

Du tilbydes

Et alsidigt job, hvor du virkelig kan være med til at hjælpe og gøre en forskel for mange mennesker. Du forventes at have kørekort, da du også skal ud og besøge patienter på hospitaler og hjemme.

En fuldtidsstilling uden nat- og weekendarbejde.